Päätöksenteko

Osakaskunnan varsinainen yleinen kokous (vuosikokous) pidetään vuosittain huhtikuun loppuun mennessä.

päätöksenteko

Kaakamon-Ruottalan osakaskunnan ja Kaakamoniemen lohipatoyhtymän varsinaiset vuosikokoukset pidetään lauantaina 14.5.2022 klo 13 Kaakamon Raittiusseuran talolla (huom! kokouspaikka). 

Ilmoittautuminen ja valtakirjojen vastaanotto klo 12.30 alkaen. 

Sääntömääräisten asioiden lisäksi päätetään päivitetyistä kalastussäännöistä. 

Yleinen kokous 14.5.2022 esityslista

Osakaskunnan vesialueen kalastuspaikat  vuokrataan heti kokousten jälkeen pidettävällä huutokaupalla. Vuokrattavana on myös Kaakamoniemen lohipatoyhtymän kalastuspaikka. 

Kokouksen pöytäkirja on nähtäville Kaakamon Napakympissä (Laivaniementie 815) sen aukioloaikoina pe-su ajalla 21.5.-4.6.2022 sekä saman ajan tällä sivulla.

Tervetuloa! 

Hoitokunta

 

Osakaskunnan varsinainen yleinen kokous (vuosikokous) pidetään vuosittain huhtikuun loppuun mennessä. Tarvittaessa osakkaat voidaan kutsua koolle ylimääräiseen kokoukseen. Kokouskutsu julkaistaan vähintään 14 vrk ennen kokousta.

HUOM! Osakas, joka haluaa tiedon kokouskutsusta sähköpostitse, voi ilmoittaa sähköpostiosoitteensa osakaskunnalle.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen (2019) määräämät asiat, sekä sellaiset muut asiat, jotka on tuotu hoitokunnan tietoon ja valmisteluun ennen kuluvan vuoden tammikuun loppua.

Yleisessä kokouksessa edustus- ja äänioikeus on kiinteistörekisteriin merkittyjen osakaskiinteistöjen omistajilla, osaomistajilla sekä yhteisomistajilla yhteisesti. Omistusoikeus ja osakkuus (kylien yhteinen vesialue) on vaadittaessa osoitettava virallisin asiakirjoin, ensisijaisesti kiinteistörekisteriotteella ja lainhuutotodistuksella. Osallistumis- ja puheoikeus kokouksessa on myös muilla henkilöillä, joiden etua tai oikeutta kokouspäätökset voivat koskea.

Kaakamoniemen lohipatoyhtymän vuosikokous pidetään yleensä samassa paikassa ja päivänä, välittömästi osakaskunnan kokouksen jälkeen. Äänioikeutettuja osakkaita ovat pääosin samat kiinteistönomistajat kuin osakaskunnan kokouksessa, ei kuitenkaan täysin

liitteet